Ons crypto portfolio sinds 2017

Op deze pagina vind je een overzicht van de crypto currencies die wij sinds 2017 in ons portfolio hebben.

Bitcoin, de pionier van cryptocurrency, is digitaal goud. Het biedt een gedecentraliseerd en veilig peer-to-peer betalingssysteem, los van traditionele financiële instellingen.

Ethereum is meer dan een cryptocurrency; het is een blockchainplatform voor smart contracts en gedecentraliseerde applicaties (dApps), waardoor ontwikkelaars programmeerbare blockchain-functionaliteit kunnen bouwen.

Polkadot is een platform voor het verbinden van meerdere blockchains, waardoor ze samenwerken en veilig gegevens kunnen delen, wat de schaalbaarheid en interoperabiliteit verbetert.

Solana is een supersnelle blockchain die hoge prestaties levert tegen lage kosten, waardoor het geschikt is voor gedecentraliseerde applicaties en DeFi-projecten.

Avalanche is een schaalbaar blockchainplatform dat snelle, goedkope en veilige transacties mogelijk maakt, en biedt ondersteuning voor de lancering van eigen aangepaste blockchains.

Cosmos streeft naar een interoperabel blockchain-ecosysteem, waardoor verschillende blockchains naadloos met elkaar kunnen communiceren en waarde kunnen uitwisselen.

Neo, vaak aangeduid als “Ethereum van China”, is een slim contractplatform dat digitale activa en slimme contracten faciliteert voor een gedecentraliseerde economie.

Monero is een privacygerichte cryptocurrency, waardoor gebruikers transacties kunnen doen zonder hun identiteit of de transactiedetails bloot te geven.

Benieuwd of je nu moet (ver)kopen?

Download ons gratis e-book en leer hoe jij slim kan investeren
met een strategie die écht werkt!

×