Jouw eerste crypto aankoop

In dit artikel leggen we je uit hoe je jouw favoriete crypto kunt aankopen op Crypto.com.

Stappenplan

Stap 2: Klik op "Kopen"

Eenmaal ingelogd, klik op de knop “Kopen” of een vergelijkbare optie op het hoofdscherm van je account.

Stap 3: Kies de cryptocurrency die je wilt kopen

Selecteer de specifieke cryptocurrency die je wilt kopen.

Stap 4: Voer het bedrag in

Geef aan hoeveel van de gekozen cryptocurrency je wilt kopen. Voer het bedrag in of selecteer een vooraf ingesteld bedrag als dat beschikbaar is.

Stap 5: Selecteer je betaalmethode

Kies de gewenste betaalmethode waarmee je de aankoop wilt voltooien. Crypto.com ondersteunt verschillende betalingsmethoden, waaronder creditcards en bankoverschrijvingen.

Stap 6: Controleer de transactiedetails

Voordat je de aankoop voltooit, controleer de transactiedetails, waaronder het aankoopbedrag, de transactiekosten en de betaalmethode.

Stap 7: Bevestig de aankoop

Als alle details correct zijn, bevestig dan de aankoop. Mogelijk moet je ook een beveiligingsstap voltooien, zoals tweefactorauthenticatie (2FA), afhankelijk van je accountinstellingen.

Stap 8: Wacht op de verwerking

Na het bevestigen van de aankoop, wacht op de verwerking van de transactie. Dit kan enkele ogenblikken tot enkele minuten duren.

Stap 9: Controleer je wallet

Ga naar je Crypto.com-wallet om te controleren of de gekochte cryptocurrency succesvol is toegevoegd aan je portefeuille.

Gefeliciteerd, je hebt nu cryptocurrency gekocht op Crypto.com. Houd er rekening mee dat de exacte stappen en beschikbare functies kunnen variëren afhankelijk van de updates van de Crypto.com-interface, dus zorg ervoor dat je de actuele instructies op het platform volgt.

Wij staan klaar om je te helpen

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail

of plan een persoonlijke video call.

×