Een account aanmaken op Crypto.com

Lees hier hoe je een account aanmaakt op een van de meest gebruiksvriendelijke cryptobeurzen van dit moment, namelijk Crypto.com.

Stappenplan

Stap 2: Klik op "Registreren"

Stap 3: Vul je e-mailadres in

Voer je geldige e-mailadres in het daarvoor bestemde veld in.

Stap 4: Kies een wachtwoord

Kies een sterk wachtwoord dat een combinatie is van letters, cijfers en symbolen. Voer het wachtwoord in het juiste veld in.

Stap 5: Lees en accepteer de voorwaarden

Lees de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Crypto.com zorgvuldig door. Als je akkoord gaat, vink dan het vakje aan om dit te bevestigen.

Stap 6: Klik op "Doorgaan" of "Aanmelden"

Als je alle benodigde informatie hebt ingevuld en de voorwaarden hebt geaccepteerd, klik dan op de knop “Doorgaan” of “Aanmelden”.

Stap 7: Verifieer je e-mailadres

Ga naar je email inbox en zoek naar een verificatie-e-mail van Crypto.com. Klik op de link of volg de instructies om je e-mailadres te verifiëren.

Stap 8: Voltooi KYC-verificatie

Crypto.com vraagt je om een Know Your Customer (KYC)-verificatieproces te voltooien om je identiteit te bevestigen. Volg de instructies op het scherm en verstrek de benodigde documenten.

Stap 9: Stel tweefactorauthenticatie (2FA) (sterk aanbevolen)

Om de beveiliging van je account te verbeteren, kun je tweefactorauthenticatie inschakelen. Volg de instructies op het scherm om 2FA in te stellen.

Gefeliciteerd, je hebt nu succesvol een account aangemaakt op Crypto.com. Je kunt nu beginnen met het verkennen van de functies en het beheren van je crypto!

Wij staan klaar om je te helpen

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail

of plan een persoonlijke video call.

×